torsdag 18 juni 2009

Rostade mackor och det faktum att man kan äta hur många som helst utan att bli mätt.

Detta är faktiskt ganska konstigt. Vet en gång under gymnasiet då jag o en kompis smällde i oss ett helt formfranska bara sådär. Den enda tänkbara förklaringen måste vara att rostebröd är gjort av luft. Själva brödet måste helt enkelt vara en illusion och enda anledningen till att man blir mätt är att man har smör och pålägg på. Varför äter man då något som man inte blir mätt på? Egentligen är det en bättre fråga. Iofs är formfranska väldigt billigt, men med tanke på hur mycket man äter så blir det ju ändå rätt dyrt. Att det är gott är väl lite för mycket sagt. Det finns ju mycket bröd som är godare. Nej poängen är nog att det går att frysa in, och det är ju bra för att då slipper man gå ner till affären och handla. Som så många andra filosofiska spörsmål bottnar även detta i lättja!

Nästa ämne: (Hmm kommer S hinna skriva något innan vårt möte?? Det tror jag nog...)
En förutsägelse om hur årets midsommar kommer att bli.

2 kommentarer:

  1. Om det är gott? Det är supergott! Tänk en nyrostad macka med smör och så ost som smälter... Mmmm..

    SvaraRadera
  2. Det är sant, man kan äta hur många som helst utan att bli mätt!

    SvaraRadera